Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/adriaansen/domains/sportenbeauty.nl/public_html/inc/config.inc.php on line 10
Cranberryritueel: Verkoelende schoonheid uit het verre Noorden - Sport & Beauty

Cranberry

Het gebruik van de cranberry als medicinale plant is al bekend bij de Noord-Amerikaanse indianen die deze bes gebruikten om dekens en haar te verven maar ook om wonden te behandelen.  Bewust of onbewust beschermden deze inheemse mensen zich tegen bacteriën, lang voor de ontdekking van antibiotica.
De cranberry bevat naast antibacteriële stoffen ook kalium, fosfor en vitamine C en is zeer rijk aan anti-oxidanten, in de vorm van polyphenolen en tocotrienolen. Zij beschermt tegen de werking van vrije radicalen en de effecten van zonlicht waardoor het verouderingsproces wordt tegengegaan.

De cranberry dankt haar naam aan het gebogen steeltje van de bloem, dat lijkt op de nek van een kraanvogel. De naam craneberry( kraanvogel) werd later cranberry.
Met hun licht en smakelijk vruchtvlees bevatten de dieprode bessen waardevolle werkstoffen. Begint u al te watertanden?
Ze hebben een ietwat scherpe fruitige smaak die gepaard gaat met een discrete zoetheid.
De fruitige aroma's en actieve werkstoffen worden gecombineerd om het unieke Cranberry wellness ritueel te vormen: vitaliserende schoonheid gecombineerd met een heerlijke geursensatie.

Cranberryritueel                                                               

  • Noordelijke cranberrypeeling van de rug.
    Deze peeling bevat gedroogde algen en componenten van cranberry's voor een gladde huid.
  • Fruitige cranberrypakking van de rug.
    Een comfortabel opwarmend masker waarbij uw spieren zich direct ontspannen. De actieve bestanddelen dringen diep door in uw huid dankzij de heerlijke warmte die u omgeeft.
  • Massage van de rug met een "vruchtensorbet" speciaal ontwikkeld voor de huid! Deze crème is met haar zachte textuur en pittig frisse aroma van cranberry een weldaad voor de huid.
Na afloop is uw huid grondig gereinigd, optimaal verzorgd en streelzacht!