Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/adriaansen/domains/sportenbeauty.nl/public_html/inc/config.inc.php on line 10
Hot Stone Massage - Sport & Beauty

Hot Stone

De Hot Stone massage wordt gegeven met  basaltstenen die afkomstig zijn uit de Andes, gevormd vanuit hete lava waarna ze eeuwenlang in de rivierbeddingen hebben gelegen waardoor ze hun mooie en gladde ronde vormen verkregen hebben.
De grootte van de stenen varieert van 2 centimeter tot 12 centimeter.
De stenen bestaan uit basalt en zijn zeer rijk aan ijzer en magnesium. Hierdoor kunnen ze warmte zeer goed opslaan, vasthouden en geleidelijk weer afgeven.
De stenen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van vorm, gewicht, warmtegeleiding en energieniveau en zijn licht, zacht (zo voelen ze aan) en heerlijk warm.

Over het algemeen wordt het lichaam eerst met handen gemasseerd en daarna met hete stenen. Dit geeft het effect dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloed- en lymfestromen beter gaan stromen. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt dan alsof warme handen nog overal energieën door blijven geven en dat zorgt voor een zeer prettige ervaring.

Werking Hot Stone massage:

Indicaties Hot Stone massage:

Contra- indicaties Hot Stone massage: