Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/adriaansen/domains/sportenbeauty.nl/public_html/inc/config.inc.php on line 10
Ontspanningsmassage - Sport & Beauty

Ontspannings massage

Totale ontspanning van lichaam en geest

Ontspanningsmassage geeft een totale ontspanning aan lichaam en geest en wordt al eeuwenlang als heilzaam beschouwd. In onze hectische maatschappij bestaat er in toenemende mate behoefte aan ontspanning. We staan voortdurend onder druk, wat allerlei klachten kan veroorzaken.

Massage is een goed middel om stress te reduceren. De bloedsomloop in de spieren wordt gestimuleerd, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd. Doordat de spieren door de massage ontspannen, geeft dit geestelijk een gevoel van rust. Nek en schouderklachten verbeteren en spanningshoofdpijn verdwijnt.

De massage wordt uitgevoerd met aromatische oliën in combinatie met langzame en zachte massagegrepen waardoor een optimale ontspanning bereikt wordt.
Indien gewenst kan deze massage gecombineerd worden met een sportmassage.

De ontspanningsmassage vindt plaats in een rustige atmosfeer om optimaal te kunnen relaxen en geeft weer genoeg energie om de dagelijkse hectiek aan te gaan.